sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Nyt se masistelu sinne romukoppaan!!!!!

Kiitos sinulle anonyymi hyvästä neuvosta nauttia liikunnasta ja antaa hetken olla ton ruuan punnaamisen kanssa. Näin aion tehdä. En TODELLAKAAN tarkoita että hylkään projektin vaan noudatan edelleen nyrkkisääntöjä: 5 ateriaa per päivä. Normaalia ruokaa. Ei roskaruokaa. Eli perusterveitä NORMAALEJA rentoja elämäntapoja. Mä tota hetken pohdin raaskinko näin tehdä ja mietin ehkä uudelleen mikäli paino nyt lähtee rakettimaiseen nousuun... tuskin se kuitenkaan lähtee. Eli masistelu loppuu än yy tee nyt.Eilen söin lohikeittoa piiiiiiitkästä aikaa ja oli niiiin hyvää. Keitto ja pakkanen vaan sopii yhteen. Oikein innolla ootan hernaripäivää. Sellainen on jo sovittu 😉. Tänään teen intialaista kanakastiketta sekä basmati riisiä lisukkeeksi.

Oon nyt päässyt kahtena perättäisenä päivänä tekemään kovan crossfit treenin. Tänää  jopa sain itseni niin piippuun että oksu lens. En muista millon viimeksi ja mulla jäi kyllä kaiken antanut tosi hyvä olo. Kunto on vieläkin noissa kestävyysjutuissa huono, mutta se korjaantuu ajan myötä.


Ollaan tänään myös vähän luotu joulutunnelmaa kotiin ja takkaa poltettu. Oon kyl niin jouluihminen. Kohta se on jo täällä.


Tää oli ihana
Eli hyvällä fiiliksellä eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että päätit kokeilla rennommin ottamista, eihän sitä tiedä, miten hyvät seuraukset sillä on etenkin psyykkiselle puolelle :) Nyt nautit ruuasta, et punnitse, vaan maistelet ja syöt terveellisiä ruokia hyvillä mielin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.