lauantai 12. marraskuuta 2016

Laihdutuskyllästyminen

Oon niin totaalikyllästynyt kuulkaa laihduttamaan. Tai aattelemaan että oon lihava. Tai punnitsemaan ruokia ja koko ajan miettimään ylipäänsä kaikkea mitä pitäisi tän osalta saada tehdyksi. Koskaan ei voi rentoutua ruuan kanssa. Koskaan ei ole hyvä olla, koska dieetti. Koskaan et voi mennä raflaan ilman että mietit kaikkia niitä kaloreita ja sitä mikä kaikki on kiellettyä. Prkl sentään, miks pitää olla tällanen ruokavammanen. Oikeesti ottaa päähän. Miksei tajunnut 20kiloa sitten et tällanen turpaan ruuan ahtaminen ei oo ehkä se paras idea...

Mun pitäs varmaan antaa hetken olla. Antaa päänkin tasaantua ja unohtaa punnitseminen, mutta mutta... tässä on nyt sellanen pointti että vaikken 'laihduttaisi' niin koko ajan varmaan silti kelaisin et kun pitäs... koska lihava. Mä jo varovasti kysyin mieheltä että kelpaisinko hälle tällasena, makkaroineen kaikkineen. Kelpsisin kuulemma jos oisin itse onnellinen enkä sitten ruotis koko aikaa kroppaani... no niin, en tiiä pystysinkö aidosti olemaan näin kookkaana onnellinen. En oo koskaan oikeen kokeillu antaa vaan olla.

Sit pitäs vielä jotenkin muillekin pystyy vielä näyttää että kyllä isonakin voi olla tyytyväinen itseensä. Mut voinko mä? Siinäpä vasta kysymys. Joudun tätä hetken pohtimaan. Toisaalta jos saisin ruokavammailut kuriin niin miksei.. paino tippuis osittain varmaan jo näinkin. Riittäiskö se.. jään pohtimaan.


4 kommenttia:

 1. Toi on totta, että jatkuva ajatus laihduttamisesta saa kyllä pään sekaisin :( itsekin lakkasin välillä ajattelemasta, että laihdutan ja se teki tosi hyvää :) Painokin tippui, kun ei stressannut siitä! Tosin nyt on taas innostus päällä ja projekti jatkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin saa, ja toisaalta ei auta kyl tällane masistelu yhtään. Tänään taas paljon autinkoisempi fiilis kiitos kovien treenien. Ehkä toi ruokavammailukin kohta helpottaa. Ihana että sulla on into päällä. Se on hyvä!

   Poista
 2. Mitä jos keskittyisit nyt vain liikkumaan enemmän ja tehokkaammin? Liikunta tunnetusti parantaa mielialaa. Ja mitä enemmän liikut, sitä parempaan kuntoon tulet fyysisesti vaikka sinulla olisikin niitä liikakiloja. On kuitenkin parempi olla se liikkuva ja lihaksikas ylipainoinen kuin huonokuntoinen ja laiska ylipainoinen.

  Keskity siis enemmän siihen positiiviseen puoleen :) Jätä ruuan punnitsemiset ja kirjailut hetkeksi pois, mutta syö kuitenkin kuin "normaali" liikkuva ihminen. Eli terveellistä ruokaa sen verran kuin on nälkä ja välillä ihan sallittua mennä sinne ravintolaan tai vähän herkutella kotona.

  Laita se itse laihdutus vähän sinne taka-alalle, mutta älä unohda tereellisiä elämäntapoja :)

  Tsemppiä hei! Laihdut varmasti hrlpommin kun heität sen stressin sinne romukoppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tiäkkö ennen kuin luinkaan tän kommentin olin jo vähän päättänyt näin tehdä. En oo nyt kahteen päivään punninnut ruokia ja jopa juonut maitoa ruualla... huh.

   Ja toi liikunta vaikuttaa kyllä todellakin heti mielialaan. Kaks kovaa crossfit treeniä tehneenä on ihan älyttömän hyvä ja hei POSITIIVINEN fiilis ❤💪..

   Masistelu ei tod kuulu mun luonteeseen ja nyt päätinkin taas ottaa sen iloisen Hannan kaapista ulos ja keskittyä hyvään fiilikseen ja tekemiseen!

   Poista

Kiitos kommentista.