keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Yritetään aina vaan uudelleen

Noniin nyt onkin sitten sokerinvieroitusoireet ehkä selätetty taas hetken ajaksi. Toissa ja eilen illalla oli sellanen mukava päänsäryn poikanen koko ajan ottalohkossa että joutu ihan migreeniystävää pelkäämään. Kyllähän näin kovat fyysiset oireet ehkä kertoo että ylikäytettynä tuo sokeri aika myrkkyä on. Mä luopuisin siitä kokonaan oikeesti jos pystyisin. Mutten edes väitä että pystysin... ainakaan vielä.
Ehkä joskus...

Mä luin tuolta instasta yks päivä jonkun blogiin liittyvän kommentin että ois kiva jos jotkun bloggailijat vaan ois just sellasena tyytyväisiä itseensä. Ettei tarvis aina mennä salille varsinkin kun haluis välillä vaan nukkua. Tai ettei aina vaan laihdutettais. Mun on vähän vaikea itseni tuohon kommenttiin yhtyä. Syy on yksinkertaisesti se että oon vielä niin lihava.

Mun on vähän niinkun pakko tarkkailla ruokia ja käydä tuolla liikkumassa jotta kilot tippuis. Oon kuitenkin myös nyt ihan sinut itseni kanssa, mutta huomaan kyllä ihmisten katseet ja varmasti myös kuvista moni katsoo että onpa lihava. Se ei mua sinänsä haittaa sillä tämä on väliaikaista mutta miten muuttuis mielipiteet mikäli lopettaisinkin diettaamisen ja sanoisin et oon hyvä näin. Enkä siis edes yrittäis päästä hoikempaan kuntoon. Monet varmaan aploodeerais mutta luulen että suurin osa ois sitä mieltä ettei kannattais luovuttaa. Luulen että osa ois myös vahingoniloisia et eipä tuo sitten onnistunutkaan enää. On sekä hyötyä että haittaa siitä että on ollut hoikka vielä hetki sitten. Onneksi en siis tee tätä muiden takia 👌. Toki musta ois kiva että jengi sais musta motivaatioo omiin juttuihin. Ei ole typerää aloittaa yrittämistä vaikka sitten sadannen kerran uudelleen mikäli olomuoto ei vastaa toiveita. Tyhmää ois luovuttaa kokonaan jos ei ole tyytyväinen. Uskokaa pois mä todellakin tiedän miltä pettymys tuntuu ja tiedän miltä tuntuu aloittaa aina vaan uudelleen mutta tiiän myös miltä tuntuu kun onnistuu 💪💎.


Joten ei anneta periksi. Aloitetaan uudelleen jo tänään jos tarvii ja jatketaan hulluina eteenpäin! Tsemppiä hurjasti kaikille, mullon vihdoin taas hyvä boogie!

8 kommenttia:

 1. Mulle sä ainakin annat sitä tarvittavaa tsemppiä aina kun tuntuu et kaikki on pilalla taad ku söin sipsiä tai karkkia tai liikaa leipää... :-) On jotenki lohduttavaa huomata et ei tää oo helppoo muillekaan mut silti ei kannata luovuttaa. Mukavaa viikkoa! Mulla alkaa perjantaina syysloma ja sit on vihdoin aikaa treenata kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hauskaa syyslomaa jo nyt ✌. Ihanaa et tuon tsemppiä. Mulle kaikki tällanen antaa hurrrrrrjasti motivaatioo jatkaa. Ja ei tämä helppoa ole mut piru vie ei luovutuskaan ole mikään vaihtoehto 😝

   Poista
 2. Hello😄 Millon tulee uutta postausta 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän tässä juurikin pohjustaa tekstiä. Mulla on tiedossa elämäni tähän mennessä raskaimmat ajat niin on vähän vaikea nyt saada mitään kasaan. Koitan avata tuntoja myös tästä asiasta myöhemmin ❤

   Poista
 3. Voih.. mitä se sitten ikinä onkin niin voimia😘

  VastaaPoista
 4. Paljon tsemppiä ja voimia hankalaan tilanteeseen! ❤ Mä saan niin paljon motivaatiota sun blogista. Myös pienen lapsen äitiä täällä yritän saada näitä kiloja pois. On tämä vaan niin hemmetin vaikeaa. sokerikoukku on taas ottanut vallan. Mutta nyt tästä blogistas motivoituneena aloitan vieroituksen nyt ja heti!! Kiitos siis että kirjoitat!
  -Eve

  VastaaPoista
 5. Voimia ja halauksia!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.