lauantai 1. lokakuuta 2016

Unelmavartaloni

Aloin pohtimaan kaikkia niitä vaiheita ja kokoja mitkä munkin keho on tässä kahden vuoden aikana käynyt läpi. Edellistä blogia jos luit niin tiedät että lähdin liikkeelle Sampon kanssa painosta 105.8kg elikkäs tästä missä nyt oon ja pudotettiin alhaisimmillaan kilot 80kilon tuntumiin. Se vaati törkeen paljon töitä ja arvatkaa mitä. Silloinkin koin itseni tosi isoksi. Pää ei pysynyt perässä ja ruodin mun 'läskejä' ehkä jopa enemmän kuin nyt.

Ehkä en enää ollut niin lihava
Tää kuva on otettu vuonna 2015 maaliskuussa jos en aivan väärin muista. Dieetti oli valmis ja piti lähteä lihasta kasvattamaan. Luonto päätti toisin ja pari kuukautta tästä aloin odottamaan maailman suloisinta pikkupoikaa. Jo raskauteen lähtiessä olin saanut varteeni lisää noin 6kg eli painoin jo 86-87kg. Kaikki tietää miten mulle kävi ja keräsin 42viikon aikana painon kiloihin 125kg. Että hupsista.. en ehkä suosittele.

Paino about 123kg ja 41viikkoa täynnä
Tsiiiiisus tota mahaa... no pointti tekstissä on että joo kummassakaan noista kehoista ei mulla ollut 'hyvä' olla. Toki kevyempänä oli kevyempi olo muttei niinkään parempi. Tällä hetkellä opettelen rakastamaan mun kehoa tilanteessa kuin tilanteessa. Opettelen etten mollaa itseäni. Opettelen etten joka päivä rutistele mahaa ja reisiäni etsien virheitä.


This is me now and i love it

Mun on pakko opetella sillä muuten en taaskaan tule olemaan mihinkään tyytyväinen. Olin tollon kasikyt kiloisena elämäni kunnossa enkä siltikään tyytyväinen. Mitä järkeä on tehdä duunia eikä koskaan nauttia tuloksista? No ei mitään. Siksi mä olen päättänyt elää unelmavartalossani just nyt. Makkaroineen kaikkineen. Oon päättänyt että mun vartalo on kaunis ja toimiva just nyt, niinkuin se tulee olemaan myös pienempänä. Pukeudun jopa tällä hetkellä muihinkin kuin huppariin ja verkkareihin ja meikkaan sillon tällön. Pieniä juttuja mutta olossa huomaa heti. Ei sitä tälleen isompanakaan tarvitse hävetä. Bodypositive ajattelua ja painokin varmaan tippuu kivemmin positiivisella ajattelulla 😊.

2 kommenttia:

  1. Tosi ihanasti kirjotettu, oot huippu! <3 ja kyllä, kropastaan pitää osata myös nauttia - oikeankokoisilla vaatteilla esimerkiksi saa jo todella kivoja vaikutelmia :) Ja miekin tavottelen lihaksikkaampaa kroppaa, mutta en pidä enää itseäni läskilöllykkänä, koska oon ymmärtänyt, että ulkonäkö on kuitenkin niin pientä esimerkiksi sisimpään verrattuna - ja voin hyvin, se on pääasia! :) Tsemppiä siulle!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaw kiitos 😘. Tsemppiä meille molemmille. Ollaan kauniita, ihania, hauskoja ja päättäväisiä mimmejä ni johan päästään tavotteisiin 👍💪

      Poista

Kiitos kommentista.