torstai 27. lokakuuta 2016

Sydämeen särkee

Voi että kun tietäisin miten tästä aiheesta kirjoittaisin ilman että silmät tummenee koko ajan kyynelistä.. Sisimmässäni olen tiennyt tän hetken olevan edessä ja tiennyt myös jo hetken aikaa että hetki on lähempänä kuin aiemmin olisin halunnut. Ollaan puhuttu miehen kanssa eri vaihtoehdoista ja pohdittu ja pähkäilty ja siltikin päädytään aina samaan tulokseen. Meidän on aika sanoa ensi tiistaina meidän rakkaalle koiralle viimeiset hyvästit. Melkein yhdeksän vuotta hän rikastutti elämäämme.. Sua ei korvaa kukaan eikä mikään. Parhaat muistot ja sun tassunkuvat sydämessä me yritetään kohta jatkaa eteenpäin ❤Rakkaallamme todettiin kaulassa kasvain ja hänelle parempi ratkaisu on päästä rauhaan.

5 kommenttia:

 1. Voimia ja virtuaalihalaus! Se ob paha paikka, mutta varmasti harkittu ja koiran kannalta oikea päätös! Muutama vuosi sitten oli sama tilanne edessä ja kovillehan se otti. Vähitellen siitä sitten selvisi eteenpäin. Pahinta oli se, kun muut eivät ymmärtäneet surua koiran poismenosta.

  VastaaPoista
 2. Osanottoni <3 En osaa ees kuvitells miten vaikee tilanne tuo voi olla, ihan alkaa itseäkin itkettää... Koiran omistamisen pahin puoli on just se hetki kun pitää osata päästää irti. Voimia! <3

  VastaaPoista
 3. Suurinta rakkautta lemmikkiä kohtaan on päästää pois ajoissa. Liian paljon näkee kipeitä ja sairaita koiravanhuksia, joita halutaan pitää hengissä ihan vaan ihmisten vuoksi. Kohta tulee pari vuotta siitä, kun luovuttiin meidän koirasta. Ei ollut helppoa, mutta ehdottomasti oikea päätös. Voimia, ajan myötä suru helpottaa!

  VastaaPoista
 4. Itse saatoin juuri lauantaina rakkaan koiramme ikiuneen. <3 Kyllä se oli kova paikka, kun koira niin iloisena touhuili ja leikki koko aamupäivän ja eläinlääkäriäkin ja hänen työpakkiaan nuuskutteli iloisesti.. Oikeen sydämeen sattui katsoa hänen iloista touhuamista kun tiesi että pian se loppuu.. Nytkin vaan kyyneleet valuu tätä kirjoittaessa. Mutta täytyy muistaa että ratkaisu on paras koiran kannalta.. Meidän koiralla alkoi pettää takajalat alta, ei pystynyt enää kunnolla liikkumaan. Paljon voimia sulle tuohon koitokseen, tiedän kuinka rankka päivä tiedossa! <3

  VastaaPoista
 5. Voimia tähän päivään❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.