keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Saisinksmä jooko muuttaa mun punnituksen

Kaikki ketkä veikkas lihakseen painunutta nestettä syyksi mun hitaalle tulokselle.. nii arvatkaa vaan oliko se vaaka eilisen lepopäivän ansiosta kilon alempana maanantaista. No oli. Se oli 104,5kg eli oikeestaan -1.1kg miinusta virallisesta. Ainakin nyt tiedän et ei mun keho pakolla kyllä jumita vaan se kerää nestettä herkemmin kuin ehkä ennen. Nyt oiskin sitten ideaa pitää se lepopäivä ennen punnitusta, mutta sitten taas toisaalta ihan kai sama. Samassa tahdissa mä laihdun vaikka vaaka sanois mitä ✌. Näyttäs vaan täällä hienommalle 😉.


Olin kyl tosi iloinen tosta painosta sillä eka painoetappi on saavutettu kun 105kg painu unholaan. Bye bye, ei tuu ikävä. Nyt kävinkin lunastamassa tänään mun ekan palkinnon. Niken narureppu piti lähtee mukaan MUTTA löysin fred perryn mageet kengät alesta. Mitäpä sitä miettimään, ne läks mukaan mielummin👌. Mullon nää ekat palkinnot aika pieniä, mut oon kyl ihan ylpee et ekat parikyt raskauskiloa on nyt taaksejäänyttä elämää. Enää parikyt jälellä mut pikkuhiljaa 😊.Käytiin Sampon kans leipoo mun jalat aamupäivästä taikinaks... kolme liikettä. Sumomaastaveto, katottiin vähän tekniikkaa ja sit sarjaa 50kilolla. Jalat ois jaksanu hiukan pidempään mut ote ei. Ei ollu versat mukana ja mankkua ei saa käyttää tuolla salilla joten nou can do. Tosin kyykyt smithissä ja takareiden koukistus kyllä viimeisteli treenin. Tein myös hiitin 15min. Liikuntaurut tältä viikolta taas auki ❤💪.Ei oo edes hiittiä näis kaloreis mukana...


Kävin myös kirjastossa hakees kirjan illoiksi. Tai no kaksi. Toinen scifi ja toinen trilleri. En ehkä oo niin mun pikkunörtti puoltani täällä tuonut esiin, mutta rakastan lukea scifiä ja fantasiaa sekä kyllä paljon muutakin. Sarjakuvat uppoo kans bueno. Ihan heti ei ehkä vältsis uskois 😉😨. Nyt ekan kirjan kimppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.