maanantai 17. lokakuuta 2016

Plussaa plussaa

Ei uutta taivaan alla. Mä tiesin jo vaa'alle pompatessani tänään että plussaa on tulossa. Viime viikon 103kg on historiaa ja 105.4kg napsahti viikkotulokseksi ja sehän on +2kg verrattuna siihen viime ma vatsatauti tulokseen. Tosin sitten jos vertaa sitä edelliseen niin ollaan silti miinuksella eli otan tilanteen nollauksena ja jatkan eteenpäin 😊.


Mä mietin tota mun syömistä taas viime viikon osalta ja me kyllä miehen kanssa ruokitaan toistemme herkkuhimoja ja pahasti. Miekkonen on vaan sellanen et häneen ei juurikaan tartu mikään ja muhun taas tarttuu. On todella vaikeeta aina olla se kuka joutuu pitämään molemmat ruodussa, koska kumpikaan meistä ei yksinään herkuttele.

Mähän en viime viikolla ois ihan noin jokapäiväsesti repsahtanut jos oisin ollu terve ja vastuussa meijän ruuista. Mies joutu hoitaa kuitenkin lapsen, mut, työnsä ja kodin aikalailla yksin niin ymmärrän että ruuanlaitto ei ehkä ollu ekana mielessä ja väsyneenä on helpompi hakee mäkkärii tai tilaa kebabbia. Harmittaa vaan että itellä lähti kans ihan näpistä. Tilaisuus tekee selkeästi vieläkin varkaan. Tekosyyt oli myös kovaa huutoa... kun mä nyt olen kipeä ja meillä kun on hääpäivä ja sulla on nyt synttärit... huhhuh syitä syödä riittäis mulla ihan loputtomiin. Joskus se korkki on vaan niin sanotusti pakko laittaa visusti kiinni.

Saas nähä onko tän viikon muutoskuvissa tapahtunut mitään kun mää vaan lepsuilen. Eilen kyllä palasin kunnolla ruotuun ja rutiineihin ja uskon että tästä tää taas lentoon lähtee 👌💪. Miten teillä muilla menee? Onko mopo karannut vai ootteko ollut kiltimpiä? Kertokaa ihmeessä.

4 kommenttia:

 1. Mä niin ymmärrän sua. Munkaa ukkoo ei tartu mikää vaikka vetäis joka päivä levyn suklaata ja vaikka mitä paskaa.. Onneks meil on tapana hakee vaa kerran viikossa mättöö mäkistä :) siltiki viikolla joskus joutuu nipottaa turhasta karkkinapostelusta mitä ehkä vapaa päivästä jääny ihan vaan terveellisyydenki vuoks. Ja joo, kokkauksesta ei puhettakaan.... :D :D mopo lähteny käsistä ja pahasti, viime 10 duunipv putki, erittäin stresaaava sellainen, ei jaksanut kokata, ei jaksanu välittää, paskaa uppos, vähä stressipatukkaa päälle jne. Raivostuttaa. Sen lisäks ei oo päässy treenaa viikkoo. Eeerittäin raivostuttavaa, tuntuu et on tullu ainaki 5kg lisää 😂😂😂 kyl tää täst. Ja niin sinullaki! Nestettä se vaaan on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, onneks on muitakin sit samassa parisuhdeveneessä 😂.

   Poista
 2. Meillä sama juttu! Poikaystävä voi vetää mitä vaan eikä näy missään, mutta mä jos ees katon pizzaa ni tulee +2kg 😂😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama.. mäkin kultasten kaarien näkemistä joutuu turvotuksen pelossa välttelemään 😅😂😂😂😁

   Poista

Kiitos kommentista.