sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Pikkuhiljaa takas elävien kirjoihin.

Noniin. Ois aika alkaa palailee takas elämään kiinni. Nimenomaan siihen laihiselämään. Hävisin karkkimaahan pariksi päiväksi vatsataudissa ja sen jälkeen ja edelleen niitä hallintaongelmia ruuan kanssa on. Tasapainoa tosi vaikea löytää ja plussaa on aika paljon. Toki nestettä pelkästään mutta silti kauhistuttaa kun paino oli jo 103kg alkunen niin nyt se oli aamulla 105kg alkunen... hävettää tuo tänne kirjoittaa mutta rehellisesti mennään eteenpäin. En haluu kiillottaa mitään kiiltokuvaa että tää ois helppoa mutta vaikka välillä räpellän niin eteenpäin meen silti 💪💎.
Toivottavasti ette pidä mua nyt ihan luuserina. En ollut liikkumaan päässy siis nyt viikkoon. Se on mulle tosi pitkä aika ja keho tuntuu kyllä löysältä ja alaselkä kipeältä. Mulla toi alaselkä selkeästi reagoi liikkumattomuuteen negatiivisesti. Alaselän ranka on myös alkanut naksumaan.. osaakohan joku kertoo mistä johtuu? Löysät niveletkö?... ehkä välilevyt, mene ja tiedä.

Tänään kuitenkin pääsin tekemään crossfit wodin. Tempausta ja valakyykkyä. Tein kepillä ja tuntui sekin ihan superrankalta ja voimat ihan kadoksissa. Uudet kengät tosin siivitti mut ekaa kertaa syväkyykkyyn josta olin superilonen.

Kenkien piti olla palkinto mut fuck it, mä nuo aloin tartteemaan jo nyt niin hommasin ne nyt sit etukäteen. Aloitin tänään myös ihan uuden karkkilakon ja päivän sijaan alle 103kilon on mentävä ennen kuin vapaasyöntipäivää pidän. Huomenna sit taas liikkumaan salille ja josko tää ruletti alkais taas pyöriä normisti eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.