maanantai 3. lokakuuta 2016

Pieni painoärsytys

No hei terve. Voiks ihminen liikkuu painonsa hitaaseen pudotukseen. Laskin tossa nimittäin äkkiseltään että viime viikolla tuli se 10treeniä tehtyä... Siltikin paino pudonnut vain vaivaset -200g. Saako nyt ruveta jo kiukuttelee?? Tällä hetkellä haluisin kadota johonki suklaamaahan, sulkea blogin, lopettaa laihdutuksen ja antaa vaan olla kun turhauttaa ihan hemmetisti.


Kaikenlisäks meijän pikkunen on ollut jo viikon kipeä. Sellasta kuumeilua ja hammasoireita. Kuitenkin mun äidinvaisto sanoi että nyt lääkäriin ja ONNEKS mentiin sillä korvatulehdus löytyi molemmista korvista. Nyt tunnen huonoo omaatuntoa koska 'velvollisuudesta' raahasin tuota muksua hyvinkäälläkin pariin eri paikkaan. Seuraavan kerran viis veisaan sovitusta menosta ja teen todellakin niinkun parhaaksi näen. Onneksi nyt saatiin tropit kuntoon ja pikkumies pääsee parantumaan.Onneks kaiffari on sitkee. Ei paljon menoa taas hidastanu.

Viime viikolla tosiaan treenasin sen 10kertaa. 4x sali, 5xcrossfit ja 1 lenkki. Salien päälle tein 3x 15min hiitin. Eli ihan jees liikuntaviikko. Onneks en liiku vaan että laihdun koska oisin lopettanu ajat sitte. Nuo lajit on vaan niin siistejä. Tulee hyvä mieli ja pää lepää 👌💪.
Hauskaa viikkoa kaikille. Mä täällä yritän nyt kaikkeni pysyä kovana 👌

8 kommenttia:

 1. Aika mieletön treenisaldo! Joten voisin heittää villinä veikkauksena, että kropassa on treeniien kerryttämää lihasnestettä, joka näkyy sitten heti puntarin lukemana. Tämän takia mä otin itse viime viikolla lauantaina aamupainon normaalin sunnuntain sijaan sillä kävin lauantaina treenaamassa PT:n kanssa salilla. Ehkä pientä itsensä huijaamista, mutta kävin kuitenkin huvikseni myös sunnuntaina puntarilla ja niinhän siinä näytössä oli kuin olikin suurempi lukema lauantaiaamuun verrattuna ;) :D Ja niinhän se menee, että välillä tulee isompia pudotuksia, välillä saadaan jopa plussatuloksia, mutta kun jaksaa sinnitellä eteen päin oikeanlaisen ruokavalion kanssa ja treenailee sivussa, on sanomattakin selvää, jossain vaiheessa on parempi olo ja vaakakin näyttää kivempia lukemia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyl sama veikkaus ja missään nimessä tällanen treenimäärä ei ihan hetkeen toistu... viime viikolla mies pysty vähän enemmän hoitaa poitsuu ni päräytin aina liikkuu 😄. Ja lupaan, en luovuta vaikka nyt veetuttaakin. Me niiiin pystytään tähän!

   Poista
 2. Voi kuule, mä niin ymmärrän sua ton painoasian kanssa! Ite olin koko syyskuun ilman herkkuja ja treenejä kertyi yli kymmenen viikkon ja paino EI HIEVAHDAKKAAN! Kerrankin kun oikeasti sai olla ylpeä omasta tekemisestä niin ei...Pikkasen alkaa moti hiipua kun mittanauhakaan ei anna helpotusta tähän ongelmaan :( Tekisi vaan välillä mieli luovuttaa niin kuin itsekin sanoit... Mutta eiköhän se tästä, ennemmin tai myöhemmin se paino putoaa tai ainakin kroppa kiinteytyy, ei saa luovuttaa! Tsemppiä sinne!:) Ja paranemisia teidän pikkuiselle :)

  -vanessa
  uusialkuni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. No ärsytys sunkin puolesta. Mut onneksi saldoks kuitenkin jää loppujen lopuks ylpeys omasta tekemisestä. Sekin on paljon ❤. Mä lupaan et en katoo karkkimaahan vaan sitkeesti vaan eteenpäin. Kiinteytymistä kohti 👍💪😘

  VastaaPoista
 4. Tiedän miten turhauttavaa toi on. Joten jätä se vaaka hahahaaa!!! ;) auttaisko jos pitäisit kaks lepopäivää ennen punnitusta? Hmm. Olis enimmät nesteet kadonnu, ehkä?

  VastaaPoista
 5. Eeeeen 😂😂😂. Joo oon itekki miettiny et pitäis vaakapv jonain muuna.. mullon täl hetkel la täyslepo mut sunnuntaisin yleensä on tekniikkatreenit crossfitissä ni en viiti jättää niitä väliin. Hmm no ehkä mä kestän tän...

  VastaaPoista
 6. Sitkeesti vaan, pudotus se on pienikin pudotus! Täälläkin mennään pienillä pudotuksilla ja välillä ei lähde grammaakaan, mutta toivottavasti pitkällä aikavälillä kehon koostumus ainakin olisi muuttunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin niin totta. Sitä aina vaan haluaa enemmän 😉😅. Kyl mä ainakin uskon että pakko on sitten jotain tuolla sisuksissa tapahtua, joten sitkeesti vaan 🐴😊

   Poista

Kiitos kommentista.