sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Kypärän kestosta se on kiinni

Eilen juhlittiin mun pikkusiskon kihloja. Juhlat. Ruokaa. Kakkua. Käääääk. Miks aina mulle käy niin, että kun olen karkkilakosta sopinut niin jonkunsortin koetinkivi mun eteen tönätään. Mähän en lakkoile kenenkään muun kuin itseni takia ja päätin että juhlissa ei tarvitte herkkuja syödä. Kahvi riittää ja arvatkaa mitä. Se RIITTI. En sortunut. MIHINKÄÄN. Oon niin pirun iloinen etten vaan länkytä lakosta ja dieetistä vaan nyt mun selkäranka kestää. Oon ihan varma siitä että ennen 22.10 mun suuhun ei eksy mitään sinne tällä hetkellä kuulumatonta! 💪🐴. Ai että ois ollu inhottava tulla tunnustaa et hei emmä kestänykkään.

Nyt ei tarvi. Mä söin ennen kun lähdettiin ja sujautin prodedrinkin ja pähkinöitä hoitolaukkuun mukaan. Kukaan ei kysellyt eikä tuputtanut, paitsi just ne pikkusiskot 😅😂😂😂 mut heille suon, kun he oikeesti kannustaa mua koko sydämmestään tilanteessa kuin tilanteessa. Kukaan ei varmaan ees huomannut että join vaan kahvin. Eli turhaan märehdin. Proden join pois lähtiessä eli sitäkään ei kukaan huomannu. Joo mä sillon sanoin etten raahaa mitään eväitä yms juhliin mutta karkkilakkoon kun päädyin niin tää nyt oli poikkeustila. Omaan tekemiseen kun pystyy olemaan tyytyväinen niin mitäs muiden mielipiteillä on väliä näissä jutuissa.

Ei ehkä kyl ollu mun juttu tää nocco... 

Tänään sitten oli kuukauden eka sunnuntai ja herowod. Huh. Crossfit lahdessa järkätään joka kuukauden eka sunde herowod joka on siis omistettu jollekin, mun käsityksen mukaan työssään kuolleelle palomiehelle/poliisille/sotilaalle ja nää nimetään heidän mukaan. Nyt joku viisaampi saa korjata jos olen väärässä. Tällä kertaa vuorossa Randy. Omistettu siis Randy Simmonsille-poliisi kuollut työvuorossaan. 75tempausta aikaa vastaan. Mulla tangossa 15kg. Raju setti. 9minuuttia meni vääntäessä ja oisin voinu hieman nipistää tahtia mutta mielummin tekniikka edellä.


Sen jälkeen vielä vähän selkätreeniä ja hiitti 15min salilla. Alkaa olee likalla reenattu olo 😅. Tää viikko onkin treenien osalta paras sitten raskaustauon. Törkeen hyviä treenejä ja puhdasta ruokaa, ehkä tää mun mentaalinen kovuus alkaa pikkuhiljaa löytää tiensä takaisin oikeeseen paikkaan. Ehkä mulla on vielä toivoa. Eikä mitään ehkä vaan mä tuun saamaan just sen vartalon minkä oon halunnut ja nyt vaan nautin matkasta siihen. Nyt sanon että törkeen hauskaa sunnuntai illan loppua. Enjoy the journey my friends 👍😎.

4 kommenttia:

 1. Vieläkö imetät? Jos imetät niin vaikuttaako dieetti maidontuloon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En. Mulla valitettavasti täysimetys ei onnistunut koskaan ja osaimetys loppui hetki sitten. Oisin kyllä halunnut mut luonto päätti toisin.

   Voisin veikata että jos imettää niin ois hyvä syödä hippusen enemmän hiilaria. Esim molemmilla lämpimillä aterioilla ja vielä välipalallakin pienesti. 😊

   Poista
 2. Se ei ole huonoa tuuria, että just kun itse aikoo olla ilman sokeria tai muita herkkuja niin silloin pukkaa juhlaa ja kyläilyjä sillä niitä on aina. Ihan aina. Tai jos ei niitä niin sitten vähintään töissä joku tarjoaa nimipäivä-, synttäri- tai tulaiaisherkkuja. Näin mä olen ainakin itse huomannut. En jaksa millään uskoa, ettei kenelläkään olisi ikinä sellaista hetkeä jolloin ei olisi herkkuja tarjolla syystä tai toisesta :) Mutta koska itse on päättänyt olla ilman niin silloin tuntuu, että kissanristiäisiä ym. on jatkuvasti. Hyvin sait pidettyä pintasi ja se todella auttaa, että syö ennen juhlia itse niin ei kerkeä verensokeri tipahtamaan alas ja himot nousemaan pilviin :) Tsemppiä jatkoon, sä kyllä saat vedettyä tän kunnialla loppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kaikki on muuten ihan totta. Aina on hyvä tilaisuus syödä... 😂

   Poista

Kiitos kommentista.