maanantai 10. lokakuuta 2016

Kipeenä ei oo kivaa

No onhan ollu taas viime viikko aikamoinen. Topiaksen korvatulehdus onneksi parani ab kuurilla ja poitsu on sama ihana hymyilevä oma itsensä. Viikko meni siis aina perjantaihin saakka mainiosti.

Perjantaina kävin crossfitissä tekemässä suht kovan tankotreenin. Oli rinnallevetoa, etukyykkyä ja olkapunnerrusta sarjassa ja se meni ihan ok. Ihmettelin kun jotenkin oli sellanen vähän heikko olo. Tän jälkeen kävin vielä salilla tekemässä hiitin ja sitte kotiin. Kotiin kun pääsin niin kuumeinen olo iski ihan tosissaan päälle. Lauantaina olo jatkui ja maha turpos kuin pallo ja himmee närästys, sanoin jo miehelle et on niin outo olo että en yhtään osaa selittää mistä on kyse. No eilen se oli sit hanat auki. Eli kova vatsatauti.

Viime yönä kuume piikkas 39.. eli olo ei mitenkään hehkee. Kävin kuitenkin vaa'alla tänää  ja eihän tää nyt vertauskelponen oo mutta paino pudonnu viime ma -2,2kg ollen 103.4kg.

En eilen oikeen pystyny syömään mitään muuta ku puuroa ja hedelmäaakkosia. Kyllä. Mun karkkilakko sortui eilen. En vaan jaksanu sen enempää miettiä kun noita aakkosia sain alas menemään.


Eipä toi tänkään aamunen kuume mitenkään hyvältä näytä. Ehkä tästä kuitenkin parissa päivässä olis taas kunnossa.

4 kommenttia:

 1. Paranemisia! Ja kipeänä olo on poikkeustila ja sillon PITÄÄ syödä sitä mikä maistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt jo hyvä. Ruuat menny kyl aivan pipariks... kirjaimellisesti.

   Poista
 2. Millon tulee uutta postausta... en jaksa oottaaa.... ;-) ootko jo parantunut ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän huomenna saada 👍. Tänään eka täysin normaaliolonen päivä et aika raju oli flunssa...

   Poista

Kiitos kommentista.