Sivut

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Hyvä boogie

Nyt on loistava boogie. Oon tänään päässyt harvinaisesti jo aamupäivästä reenaa sillä mun mies oli kotona tän päivän. Tosin kipeenä mutta hetkeksi pääsin karkaamaan reenailee. Ihan eka alotin tänään päiväni smoothiella. En noita hetkeen oo juonu ja puuro ei uponnu niin tämä oli hyvä vaihtis.


Just 😂😂
Yhestä annoksesta tuli melkein kaks tuollasta lasillista itse kamaa ja hyvin uppos.

Tässä ihan sivuhuomautuksena, me tilattiin vaatteita ja toiveikkaana otin myös itselleni. Yleensä en nettikaupasta tilaa kun en kokoja tiedä mutta nyt tilasin. Adidaksen verkkapuvun ja pienihän se oli. Housut on auttamatta lyhyet ja takki puristaa mut parin kilon päästä ei purista. Siitä oon aika varma, joten noista tuli mun viralliset edistymisen seuranta vaatteet 😁.

ehaanat jenkat...

Mä tosiaan pääsin tänään klo 10 wodiin ja harjoituksena oli crossfitissa clean and jerk. Otin videoo ja vähän kuvaa ja aika karuahan tuota hyllylyllymistä on kattoo mut ei toi ikuisesti tuolta tuu näyttää 👍😉.

Crossfitin jälkeen kävin salilla vähän pyörähtää olkapäitä ja rintaa tekemässä. Kaloreita kulu näissä treeneissä yhteensä sellanen ~900kcal ja tää sisälsi myös hiit treenin crossarilla. Nyt on siis treenattu olo. Ei kuulkaa tee huonoa 💪. Ruokailut vielä nappiin niin tää päivä on yks parhaista hetkeen.


Missä ruokaa, siellä kerjuri...

Oikein hyvää iltaa kaikille. Huomenna taas uus päivä. Ja pois sieltä herkkumaasta nyt viimeistään 😉✌💪

2 kommenttia:

  1. Ootpa pirteän näköinen, treenit teki varmasti hyvää. Ja kasvot on kyllä kaventuneet kovasti. Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teki niiiin hyvää 😄👌. Voi kiitos. Toivottavasti oiskin vähän kaventuneet ettei oo täysin kuvakulmasta kiinni 😘

      Poista

Kiitos kommentista.