lauantai 17. syyskuuta 2016

Leffassa ilman herkkuja?

Noniin se ois launtai-ilta ja herkkupäivä... eiku, ei muuten ookkaan. Tai no puoliks on. Me oltiin mun vaaaanhan ihanan ystävän kanssa tänään kattomassa Bridget jones 3:sta. Meillä oli aina ennen perinteenä käydä pizza hutin ja arnoldsin sekä popcorn kojun kautta ennen leffaa ja päätettiin tänään että perinteitä kunnioittaen mennään kaavan mukaan.

Kuitenkaan mä en leffaan halunnu karkkia enkä popparia, mutta pizza hutissa me kyllä käytiin. Söin sen perus pepperoni pannupizzan jossa siis on n1200kcal ja join vettä. En halunnut olla tänään tylsä ja vaatia itseltänikään että en syö vaan ihan jo tilanteen harvinaisuuden vuoksi koin että nyt olen 'järkevä' ja syön sen pienen pannupizzan MUTTA jätän kaikki muut herkut väliin. Eli ei arskaa, ei karkkia ja ei popparia. Olin jopa ihan tyytyväinen päätökseeni. Viikon miinustulos tais mennä siinä, mutta totuuden nimissä mä halusin olla tänään ihan vaan se normaali Hanna joka voi sillon tällön nauttia 😊..


Tiesin aamulla että tosiaan mennään johonkin syömään joten söin kevyemmän aamiaisen ilman hiilareita. Pari kanista ja 60g broilerin pekonia. Nams. Ja joo kahvia 😂. Nukutuskoulu meni onneksi hyvin ekalta yöltä mutta poitsu heräs 5.30 pärisemään. Äiskä ylös ja iskän vuoro nukkua.

Äh tahtoisin uusia vaatteita ja vähän pienemmät silmäpussit. Noh siinä on oikeen mallimamma ja outfit of the day 😄😉.

Nyt posse ja iltaprodee. Huomenna jo sunnuntai. Mihin tää aika häviää???

4 kommenttia:

 1. Moikka!

  Kyllähän sitä pitää antaa itselleen myös lupa nauttia elämästä, kiva että sallit itsellesi tuon pizzan :) Mitä mieltä olit elokuvasta? Kävin itsekin tänään katsomassa sen (ilman herkkuja myös täällä :() ja tykkäsin tosi paljon, sai kyllä nauraa :D
  Tsemppiä projektiisi, hyvin näyttää sujuvan! :)

  terkuin vanessa
  uusialkuni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olen nyt kyl samaa mieltä. Ei ainiaan voi vaan ja ainoastaan laihduttaa... voi että mä pidin siitä leffasta. Nauroin parissa kohtaa niin paljon et hyvä että sain happee 😂😂. Oli ihana että leffaa ei oltu tehty vaan rahan takia tai siis et heillä oli tosi hyvä juoni 😊👍.

   Poista
 2. Jes, hyvä, että elät tolla periaatteella! Mä söin kanssa perjantaina pizzan, edellisen kerran 9 vkoa sitten. Koitan aina muistaa sen, että tässä opetellaan uusia tapoja ja niihinkin kyllä kuuluu pizza silloin tällöin! Kohtuus kaikessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.