Sivut

tiistai 27. syyskuuta 2016

Keskeneräinen treenipäivä

Mites muut? Mulla on ollu tänää känkkäränkkä ja karkkihimo päivä... plääh. En toki sortunu ole mut ei onneks ole kaapeissakaan mitään mihin sortus. 😃

Aamupäikkäreiden jälkeen, eli noin puoli yhdentoista aikaan lähdettiin pojan kanssa vaunuttelemaan. Normaalisti en laskis tätä edes treeniksi mutta poikkeuksellisesti tein sellasta tolppajuoksua lopuksi. Eli 7minuutin ajan juoksin joka toisen valotolpan välin. Jokatoisen kävelin. Kai tota vois kutsua vaikka kevyeksi hiitiksi. Kovin kovaa en uskaltanut mennä sillä elopaino alkaa nopeesti tuntumaan polvissa. Ehkä tossa kilojen jälkeen vois koittaa kovempaakin vauhtia...Mulla oli suunnitelmissa lähteä päivällä salille tai siis niinkun iltapäivällä mut mies vaihteeks soitti et menee myöhään töissä. No eipä siitä sitte mitään tullu. Tylsää. Mä en todellakaan lähe enää iltasella yhtään mihkään liikkumaan sillä siinä vaiheessa mun unensaanti on ehkä 0% koko yönä.

Tein sit lohduksi pannaria... prode sellasta johon länttäsin banaanien puuttuessa päärynä-persikka pilttiä ja maapähkinävoita. Kuva unohtui täysin koska nälkä sumensi pään 😂. Mutta Muistin mä Sampolla ton piltin hyväksyttää...Toihan sopi siihen muuten vähän kumisen pannarin päälle ku nyrkki silmään ja melkein kuvittelin syöväni lättyjä hillolla... MELKEIN 😄.

Ilta nyt sit vaan hengataan pojan kanssa kotosalla. Täytyy varmaan puolet illasta imuroida ku lähes ainoo varma keino saada kaveri viihtymään 😅😅...

2 kommenttia:

  1. Mitä laitat proteiinipannariin? -Laura-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on siis tollasta selfin prodepannari jauhetta 40g ja sitten yleensä bansku/pilttiä ja maapähkinä voita. Itse jauhoon sekotan kanelia ja kardemummaa ja vähän suolaa :)

      Poista

Kiitos kommentista.