Sivut

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

vähän epäkelpoja vertailukuvia :D

Hauskaa sunnuntaita. Tänään sain vihdoinkin aikaseks otettua vertailukuvia. HUOM! nää ei ole ihan täysin kyllä keskenään vertailukelpoisia MUTTA kyllä noista nyt jonkun verran saa ideaa mun koosta. Kuvien välillä on aikaa n 2kk ja kiloja -6kg välissä. Elikkäs tässä tulee :)Mun mielestä ollaan ihan ok mallilla ja vauhdissa masun pienenemisen kanssa, mutta toki töitä on kamalasti edessä :).

Tällä viikolla ei pidelty herkkupäivää miehen kanssa sillä meikällä on ylihuomenna synttärit ja 'varmuudeksi' säästin sitten mahdollisuuden ottaa vähän jotain kahvipullaa ehkä sille päivälle. Huomenna  crossfitiä tiedossa ja tiistaina Sampon kanssa reeniä eli ihana alkuviikko rääkin muodossa tiedossa :).! Wuu. Eteenpäin!

10 kommenttia:

 1. Vau! Tosi hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Näyttää kun kiloja olisi lähtenyt paljon paljon enemmänkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kuva kyllä hieman vääristää mut ehkä hieman toi rasva pros kin saattanut pienentyä raskauden jälkeen :). Kovasti pitää kyllä tehdä töitä.

   Poista
 3. Mahtavaa, ihan huipputulos!!

  T. Habanorppa

  VastaaPoista
 4. Siis vaude mikä muutos!!! Näyttää siltä että pudotettuja kiloja olisi paljon enemmänkin kuin 6! Liikunta on selvästi tehnyt tehtävänsä, ja lihakset syrjäyttäneet tehokkaasti rasvaa. Hieno homma, tuosta on hyvä jatkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, kyllä tästä on ihan mukava lähteä etiäpäin :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No kiitos. Huomenna mahakuvia tiedossa että niistä sen karun todellisuuden taas näkee. ��

   Poista

Kiitos kommentista.