Sivut

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Topias 1kk

Mä en voi uskoa että meijän Topsukka pikku pulla on jo kohta viisiviikkoinen vekara :). Jäbä kasvaa sellasta vauhtia että äiskää hirvittää.

Topias on reipas hymyilevä ja erittäin kiltti poitsuli jonka raivot onkin sitten ihan mukavaa asteikkoa hirveitä ;). Hän oppi viime viikolla kääntymään jumppamatolla masulta selälteen, tosin ekan kerran kun tän teki alkoi parkumaan kun säikähti itse niin paljon ja äiskä kyllä säikähti sitten samalla. Seuraavana päivänä kääntyikin jo pro-tasolla eikä sitten oikein masulteen viihtynytkään. Niskat on vahvat ja usein sylissä saakin olla varovainen kun ne niskatkin kuitenkin väsyy eikä Topsu ikuisuuksia jaksa.Topsu syö korviketta noin vajaa litran päivässä ja tissiä sitten sen minkä haluaa. Illalla ja aamuisin on kovimmat tissihimot ja selkeästi liittyy läheisyyteen ja lohdun hakemiseen ja se sopii äiskälle. Musta on kiva nuuskutella pikkusta samalla.

Yksi kuukautis tarkistuksessa Topias oli 58cm pitkä, pään ympärys 40,5cm ja paino komeat 5,6kg. Eli kuukaudessa Topsukka oli kasvanut 7cm pituutta sekä 1,5kg painoa. Aikamoinen miehenalku siis kaiken kaikkiaan :). Kävely ja konttausheijasteet on vielä tallella sekä korvan nipukasta mennään loppukuusta korvalääkäriin vähän katsomaan pitääkö se poistaa. Topiaksella on siis toisessa korvassa semmonen nipukka joka on aböut 5mm kokoinen ja tuskin siitä kasvaa. Se on täysin vaaraton ja esim mun kummipojalla on samanlainen (siskonpoika). Nupukka siis kulkee usein suvussa. Tuskin sitä poistetaan, mutta toki sitäkin harkitaan.


Topias nukkuu ihan kivasti ja yleensä nukkumaan mennään noin kahdeksan aikaan illalla. Ensimmäinen herätys on 23-01 välisenä aikana ja siitä sitten seuraava noin 03-05 täysin riippuen ensimmäisestä herätyksestä. Aamu koittaa sitten noin kuuden seitsemän aikaan, muttei me sängystä vielä silloin nousta. Mulle mies tuo yleensä kupin kahvia ja mä imetän sen minkä vauveli haluaa.

Olen muutenkin aika hurmaantunut meijän pullasta. Kaikenkaikkiaan aivan ihana ja hurmaava poitsu enkä tiiä mitä hyvää oon tehnyt että noin ihanan lapsen olen saanut <3.

Ne vertauskuvat edelleen ottamatta :/ ooooon niiin kakkis. :D. Edelleen YRITYS on koko ajan kova, mutta päivät menee vaan älyttömän nopeeta. Nyt en edes lupaa mutta tavoite on ne nyt maanantaihin mennessä saada otettua ja laitettua muiden laihisfiilisten kanssa blogiin :).

2 kommenttia:

Kiitos kommentista.