Sivut

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Painopäivityksiä sekä asiaa vauvasta joka murisee öisin

Ja kukaan muu ei nukkunut. Siis morjens. Topias on nyt tasan neljä viikkoa vanha (huomenna kuukauden ikäinen) ja ollaan jo suht hyvin totuttu elämään hänen kanssaan. Luonteenpiirteitä on äiskälle tullut selväksi ainakin itsepäisyys sekä erittäin lyhyt pinna ruuan suhteen, sekä tissilohdutuksen. Topsu saa siis tissiä koko päivän ajan sekä iltaisin silloin, kun näyttää siltä että haluaa ja oon todennut sen olevan tosi tehokas lohdutuskeino ja nukutuspommi. Tissistä ei edelleenkään maitoa tule tarpeeksi lähes viisikiloisen pojankoltiaisen himoihin, mutta ainakin läheisyysaspekti on hallussa tässä muodossa :). Oon myös iloinen, että tosi hankalan alun jälkeen tisseistä tulee sen verran maitoa että saadaan Topsukalle edes hieman vastustuskykyä. Myös itsekkäästi ajateltuna äiskän palautuminen on varmasti imettämisellä vauhdikkaampaa :).

Anna tissiiiiii

Palautumisesta puheenollen mun viikkopudotus oli siis -1,4kg!!!!!!! Itsehän tähtäsin varovaisesti puoleenkiloon mutta kiitos kelpaa :). Oon niin ilonen että mun tekniikka herkkujen ja ruuan suhteen toimiin ja tää rentous. Myös varmasti vaunulenkit jotka aloitettiin kunnolla viime viikolla vaikuttanee jonkin verran asiaan. Mut siis melki pualtoistkiloa kelatkaa sitä ;).

näitten kahen kanssa en kyllä enää samaan aikaan lähe lenkille :D

Huomenna ajattelin että laittaisin blogiin vähän ns aloituskuvia vaikka ne nyt ihan aloituskuvia olekkaan mutta onpahan sitten ainakin jotain mitä verrata tulevina kuukausina keskenään. Mun vatsa on kauhea, ja hävettää jo nyt se laittaa julkisuuteen, mutta toisaalta enpä taida olla myöskään ensimmäinen nainen jonka maha repesi raskaudessa ja nyt sitä reppua on tossa edessä vaikka muille jakaa... Onneksi mulla tänään on yhden aikaan treffit Sampon kanssa ja päästään vähän tulevaa suunnittelemaan kuntoilun ja kehonmuokkauksen osalta :). Mun ihan ensimmäinen uusi tavoite on saada selkä kuntoon ja liikkuvuus takaisin.

Nyt siis tohon vauvan murinaan, Topias on ihan jäätävä ördaamaan ja murisemaan öisin (sekä jostain syystä oikealle tissille :D, vasemmalle se laulaa :D OIKEESTI). Se alottaa murinan siis joskus puoli neljän aikaan yöllä ja oon melko varma että kyse on nyt masuongelmista koska välillä se päästelee sellasia ängripaukkuja että morjens... Ihan kunnon vatsaongelmia hällä ei ole, sillä puklauksia ei oikeestaan tule ja röyhtyt tulee aina ruuan jälkeen oikein komeasti. Myöskin kakka juoksee edelleen noin kerran päivässä ja se tulee helposti eikä joudu sitä päivätolkulla puskemaan. Jos jollain on siis hyviä neuvoja vauvojen örisemiseen niin kiitos kertokaa :D.

päiväunilta moro


Oikein hauskaa alkuviikkoa kaikille:).
2 kommenttia:

  1. Aika hauskaa. Meillä on Topi -niminen poika, jota Topsukaksi välillä kutsutaan. Topsa, Topsakka ovat myös yleisiä lempinimiä. Itselläni olisi tarvetta laihduttaa, mutta motivaatio puuttuu. Alkuun pääsen, mutta siihen se loppuuki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Topsukka on niin helppo vääntää :D ja ihan Topsu on kanssa :). Voi kun sen motivaation löytäminen oiskin helppoa... mut kyl siihen mun mielestä aika paljon töitä vaaditaan että sen syyn löytää MIKSI haluaa laihduttaa.. Toivottavasti löydät motivaatiota, se pitää vaan pakottaa alkuun ittensä ja sitten koittaa pakottaa vielä vähän eteenpäin.

      Poista

Kiitos kommentista.