Sivut

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Myydään yksi Lucifer

Kyllä muistan elävästi kirjoittaneeni pari viikkoa sitten että kuhan tää syntyy niin en valita yövalvomisista, mutta laitoin siihen porsaanreiän. Nimittäin naisella on aina oikeus vaihtaa mielipidettä. Huaaaaah, yks erittäin huonosti nukuttu yö takana ja kaikki tässä vaiheessa vaan hihityttää :D. Kirjaimellisesti keskittymiskyky on banaanikärpäsen luokkaa ja vauvelin päivä/unirytmi on ainakin ihan päin prinkkalaa.

Meillä nimittäin nukutaan päivät ja sitten on kiva kitistä ja ragee öisin. Paskominen ja piereminen on viety jo ihan uudelle levelille. MITEN ihmeessä korvike muuttuukin sellaseks ryyniks housuihin, en tajua :D. Meillä mennään siis lähes yksinomaan korvikkeilla. Kirjoittelen myöhemmin juttua miksi näin, ja kyse ei ole omasta 'valinnasta'. Lucifer aka Pulla on kyllä kamalan suloinen vauva, mutten muistaakseni tilannut ihan kaikkia näitä saatuja ominaisuuksia, kuten: Aina ja vain aamuyöstä paskominen puoleen päivään saakka, valvominen öisin noin klo 4-11, järkyttävä raivoominen jos pullo ei ole samantien suussa... Mihin saikaan valittaa? Ainiin oon äiti, en mihinkään ;).

Roksukin meinas jo luovuttaa... Mutta vielä jaksaa valvoa vauvaa <3
Tiiättekö sen tunteen kun vauva nukkuu ja se alkaa änistä että oh crap don't wake up yet :D. Mulla vähän sellanen nyt kun Pulla on päikkäreillä. Oikeesti huumori huumorina, toi on ihana vauva ja kaikki vauvat on lähestulkoon hankalia. Väitän että me ollaan silti aika helpolla vielä päästy sillä Pulla on kuitenkin hyvin syövä, silloin tällöin nukkuva ja koko ajan paskova vaavi ;) <3.

Täytyy muuten kohta myös kirjoitella mun painonpudotusproggista alkavaksi... EN tiedä mihin mun makeenhimo on kadonnut, mutta näin vaan on käyny ja aikalailla mennään sokerittomalla jo toista viikkoa... en tajua :D. Mutta ihan hyvä näin.

pupujussikan pupusukat <3

syy miksi hänen lempinimensä on Pulla, mites nää bulkkiposket ;) :D
Oikein hauskaa äiteyttä kuulkaa kaikille äideille ja kaikille muillekin, jos näätte väsyneen mutsin silmäpusseineen kaupassa. Älkää miettikö mielessänne että vois tuokin pitää huolta ihtestään.. Se äiskä meinaan koittaa vaan selviytyä ;)

4 kommenttia:

 1. Onnea vauvelista! Ihanan suoraa tekstiä ja on pojalla kyllä aika pulleat posket..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö oo :D äiskän poika ;). Mitäs sitä turhia kaartelemaan kun luulen että jokainen äiskä on joskus ollut aika epätoivonen pikkuvauvan kanssa :).

   Poista
 2. Maitoallergisen lapsen äitinä sanon että pidä tuntosarvet pystyssä. Kovat pierut, paljon kakkaa, itku, usein syöminen ja huonot unet oli meillä oireet allergiasta. Neuvolassa kaikki kuitattiin aina normaaliksi mutta onneksi löytyi yksityiseltä suolistooireisen allergian osaava lääkäri. Olin vaan kuunnellut neuvolan soopaa liian kauan siitä että ei näin pienellä voi allergiaa olla etc että lapsi oli 6 kk kun diagnoosi tuli. Vanhemmat ihan loppu ja lapsi turhaan kärsinyt.
  Eli jos tulee tunne että ei tää oo normaalia, kannattaa lähteä allergialääkärille
  Tsemppiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pidän :), mulla veljen poika oli moniallergikko vauvana ja oli kyllä eri luokkaa oireet kuin meillä. Toki hieman värikynää tekstissä eli kirjoittamisen luovuutta ja yksi vaikea yö niin heti piti valittaa. Mutta noi allergiat on kyllä ihan oikeasti vakava juttu joten pitää tarkkailla tilannetta :).

   Poista

Kiitos kommentista.