Sivut

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Jeesus tää äiteys on rankka laji :D

Hei apua. Yks päivä takana YHDEN lapsen äitinä oloa kun mies on töissä ja mä oon aivan kusessa. Siis kirjaimellisesti myöskin kusessa... Sillä meijän Topsu se on kova poika pissimään kaikkien päälle.

Onneks kiitos kaikenmaailman apuvälineistä ni sain jopa aamiaisen syötyä. Meijän sitteri on tollanen tinylove babybouncer mikä tärisee. ONNEKSI mä päätin ostaa sen koska ei tästä kauheesti muuten mitään tulis. Topsu jaksaa just ja just kolmeviikkoisena istua sen noin 5-10minaa 'yksin' ja sitten pitää jo kyllä tulla seuraa... ja syliä. Ihan oma syy kun ekat kolme viikkoa häntä on kanniskeltu ympäriinsä.Ekaa kertaa käytiin myös itseksemme lenkillä. Ei hirveen pitkää lenkkiä tehty, sillä mua vähän jännitti oman selän kunto ja tuo pyrstön kunto myöskin, mutta ihan hyvin meni ja hiljakseen mentiin puoli tuntia raikkaassa ilmassa. Huomenna ehkä pitempi lenkki :). Topsu viihtyy vaunuissa onneksi aivan törkeen hyvin. Heti kun liikkeelle lähtee niin hän on taju kankaalla, ainakin tähän asti ollut.


Oman kunnon palautumisen kannalta ois todella kiva aina hieman pystyä pidentämään lenkkiä aina sinne tuntiin saakka. Sais pikkuhiljaa tota omaa kondista takasin ja aineenvaihduntaa käynnistettyä. Tänään aamullahan vaaka näytti plussaa +800g mikä tietenkin tuntuu hienolta näin ekan viikon jälkeen, mutta eilisten syömisten jälkeen en ihmettele yhtään :D. Että ihan omaa mokaa. Tää viikko sitte taas paremmin ja tavotteena varovainen puoli kiloa miinusta. Musta se saattais olla ihan tehtävissä :).

Hauskaa viikonalkua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.