Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Aloituskuvat ja painavaa asiaa painosta

Taasen yksi hieman epätavallinen dieettiviikko takana. Pääsiäinen taas hieman sekoitti mun kerran vaan viikossa herkkuja, luonne on heikko minkäs teet. Sitähän tässä koitetaan koko ajan kovettaa eikös ;). Onneksi pääsen Sampon tiukan kurin alaisuuteen taas kohta :D. Heh. EI vaan. Mehän tosiaan myöskin sovittiin että pikkuhiljaa lähdetään liikenteeseen eikä mitään hullutuksia kun vielä pikkunen on kuitenkin puoli-imetyksellä. Herkkupäivää sillon kyllä tuskin enää vietetään kerran viikossa, mutta herkuttomuuteen en edes pyri. Fiksuihin herkkuhetkiin kylläkin ilman minkäänlaisia ylilyöntejä :).

Paino oli tosiaan +-0 tällä viikolla ja täsmälleen 110,9kg jälleen näytti vaaka. En itke koska tosiaan KOLMENA päivänä syönyt suklaata ja herkkuja joten tällä liikuntamäärällä ei paljoa riekuta. Kaikenlisäksi tehtiin itse pizzaa perjantaina ja syön myös herkkupäivinä täysin normaaleja annoksia joten onko vaa'an muuttumattomuus mikään ihme. Ihme on etten plussannut.


multitasking käynnissä :D miekkonen osaa somettaa ja syöttää ;)

mökkiläinen saapui kotiin
Noniin alkukuvat on myös otettuna ja varoitus vaan kaikille ketkä ei halua järkyttyä. Oon just vaunulenkiltä myöskin tullut joten posket punottaa sen mukaisesti ja tukka on paskanen, mutta luotan että luonnollisuus rules ja kukaan ei sydäriä saa ;) :).

Hihhihiii mikä pellehrmanni töyhtö :D


Tästä sitä vartaloa sittän taas lähdetään kohentamaan :). Kattelen mitkä ois sopivia muutoskuva välejä sillä turhaan mä niitä joka viikko napsin kun ei niistä mitään näe. Ehkä parin kolmen kuukauden välein ois sovelias, jos niinkään usein.

Nyt tämä flikka lähteepi saunaan kun Topias on vielä iltapäikkäreillä ja harvinainen hetki kahdestaan suodaan ;).

10 kommenttia:

 1. Pakko on sulle hattua nostaa että uskallat näin rohkeasti itsestäsi kuvia laittaa esille (ihmisillä kun ei käytöstapoja nykyään meinaa löytyä), annat monille mahtavaa esimerkkiä! �� Olis nastaa treenata sun kanssa joskus ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiäkkö ees tälleen aatellu asiaa :), mutta kiitos. Oi kun pääsis treenaamaan ni oiskin niin siistiä ;). Kohta kohta!!

   Poista
 2. Tsemppiä! Kyllä ne lihakset pian taas siellä salilla muistaa, että treenihän on kivaa! =)

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi treeni on superkivaa :). Oon vähän niinkun synnytyksestä vuoden antanut itelleni aikaa olla siinä kunnossa missä olin kun raskaaksi tulin :): Eli mitään hurjaa kiirettä ei ole :)

   Poista
  2. Näin juuri! Omalla tavalla! =) Liikunta on parasta!

   Poista
  3. On, varsinkin kun löytää sen 'oman' lajin :)

   Poista
 3. Ihana! :) jään innolla seuraamaan sun matkaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.