Sivut

lauantai 27. helmikuuta 2016

Samantien mutsien darkside puolelle.

Kyllä, hän on vihdoin täällä. Tai ollut jo kokonaista viisi päivää. Synnytys käynnistettiin sunnuntai aamuna lapsiveden vähyyden takia ja tuli niin yllätyksenä että tää viikko on ollut ihan yhtä mylläkkää. Tosin aivan ihanaa sellaista.

Enpä ois uskonu vaan olevani samantien aivan lumoutunut. Mun vauveli on täydellinen ja maailman suloisin olento, en oikeen tajua miten musta tollanen tuli ulos mutta onneksi tuli :). Synnytyskertomuksen kirjoitan vähän myöhemmin sillä sen verran rankasta kokemuksesta oli kyse. Eikä edes mitenkään vitsillä vaan oli ihan vihoviimeinen alatiesynnytys minkä mä haluan kokea AINAKAAN jos käynnistys on enää ikinä uhkakuvana.

Nyt haluun vaan hetken nauttia meijän mahti pikkuprinssistä joka muuten paskoo aivan järkyttävästi ja vielä kehtaa hymyillä heti jälkikäteen ;) :D iskän poika, ei voi muuta sanoa :D.
eat, sleep, poop and repeat

5 kommenttia:

 1. Oi miten rakas pieni! <3 Paljon onnea. Mielellään kuullaan synnytyskertomusta kunhan kerkeät. Nauttikaa nyt pienestä nyytistä. Tuo aika kestää niin vähän aikaa. -Eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hän on <3. Kiitos paljon :). Onneks otin sairaalasta synnytyssanelun tai mikä nyt oikealta nimeltä onkaan mukaan niin pääsee elämään elävästi uudelleen. Huh, oli rankka. Tekee varmasti itellekin hyvää käydä kokemus läpi :).

   Poista
 2. Oi onnea pienestä! :) mulla kolme synnytystä takana ja esikoinen yli 5kg. Keskimmäinen oli pienin mutta synnytys kauhein, koska en saanu puudutusta. Tämä viimeisin käynnistettiin ja oli helpoin synnytys. Nauttikaa pienestä �� -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herramunjee VIIS kiloa. HUh. Meijänki rinssi oli siis 4,3kg ja tuntu olevan puolet isompi kun osaston muut vauvat :D. Voin vaan kuvitella omien kipujen läpi millasta ois ollu vetää ilman puudutusta, tai en oikeestaan ees voi että hattua nostan sulle tarmokkaasti ilmoille. Kiitos kovasti, me nautitaan ja valvotaan ja vaihetaan kakkaruutan vaippoja ;)

   Poista
 3. No juu tuntu kans että meijän vauva muutaman kuukauden ikäinen jo verrattuna muihin :D -J

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.