Sivut

tiistai 16. helmikuuta 2016

Koira + vauveli - sujuva yhtälö?

Tiättekö mäkin alan kohta epäilemään että onko tuolla masussa ketään :D. Kun toinen niin paljon laittaa vastaan tätä syntymistä. Mites se sanonta menikään, pojat tykkää hillua äiskän helmoissa pidempään. Pätee ainakin meijän pikku-Lusseen joka tälläkin hetkellä vetelee sellasta venyttelyjumppaa tuolla masussa että oksat pois. Mikään kiire hänellä ei todellakaan tunnu olevan.

Viime yönä näin jo unta että pikkunen synty, mutta eiiii... Tosin siinä samaisessa unessa jostain syystä meijän Roksupoksu oli sairaalassa perhehuoneessa mukana josta se pääs karkaamaan hoitajien kahvihuoneen jääkaapille (btw pystyn näkemään tämän tilanteen sieluni silmin :D :D). Heh, mun käsityksen mukaan koiria ei saa sairaalaan mukaan vaikka kuinka haluiskin ;). Mitenhän muuten muut hoitaa koirulit synnytyksen partaalla?... Meillä on jo sovittu että jos alkaa aamuyöstä niin mies käyttää koiran ennen sairaalaan lähtöä ja sopivan tilaisuuden tullen uudestaan sitten ravaa sairaalasta kotiin pissattamaan ja takasin sairaalaan ennen h-hetkeä. Mikäli käy tosi huono säkä niin sitten käy ja missaa syntymisen mutta on meijän seniorirakkaastakin huolehdittava :)<3.

Miekkonen on jo ihan huolissaan miten sen bestis suhtautuu kun taloon tulee joku ketä vie kaiken huomion siltä hetkeksi, ite aattelen niin että kaikki sutviutuu kyllä. Roksulla on totuttelemista sen tiedän ja varovainen pitää olla, mutta tässäkin tilanteessa aattelen niin että kaikki lutviutuu. Enemmän musta tuntuu että ulkopuoliset on huolissaan, mutta toisaalta kellään ei oikeesti oo mitään käsitystä siitä millanen meijän hauveli on sillon kun vaan me ollaan kotona. Kisua taas en halua vauvan lähelle päästää sillä se voi ängetä helposti samaan sänkyyn päälle nukkumaan. Tosin meijän kisukin on sellanen että hänhän ei sitten tule vieraiden lähelle ollenkaan... Eikä ole sylikissa, että voipi olla kun vauva taloon saapuu niin kissa väistelee henkensä edestä ettei olisi samassa tilassa, senkin näkee vasta kun vauva tulee (TULE JO!!!!).

Jep tätä sitten koitamme koulia pois tuolta vauvan tavaroista :D

Ihan todellinen mahdollisuus bondata... Kakka :D

2 kommenttia:

  1. Hei! Satuin löytämään blogisi ja jään mielellään seuraamaan. :) Mielelläni kuulen myös miten koira ja varsinkin kissa suhtautuvat tulokkaaseen! Meillä la toukokuussa ja kotona ennestään koira sekä kaksi kissaa. Koira ei arveluta, mutta kissojen kanssa olen vähän varovaisempi. Toivottovasti taikki lutviutuu uomiinsa, niin teillä kuin meilläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kiva että löysit :). Täytyy tulokkaan tultua kyllä joo päivitellä heti alkutunnelmat myös eläinten osalta.. Mutta vahva usko että kaikki löytää oman paikkansa :). Erittäin ihanaa loppuodottelua sinulle :). Mä olen jo aivan tuskanen :D

      Poista

Kiitos kommentista.