Sivut

perjantai 5. helmikuuta 2016

Ensin sitä ollaan jalat ristissä ja nyt sitä mietitään kaikin keinoin miten sais tän pikku-alienin jo ulos

Huaaaah, nyt ollaan jo täysiaikaisuudessa vauvelin kanssa ja ne jotka muistaa niin ihan selviö ei ollu tänne asti pääsy. Ennenaikasuudella uhkailtiin jo vk 21 lähtien kun supistustoiminta ja hepatoosi iski päälle ja olinkin liikuntakiellossa reippaasti viikolle 34 saakka. Pieni ihme siis että mennään jo 39+2 ja lopullinen laskettu aika olis ens tiistaina. Ärsyttää kun nythän sitten on niin, että turha haaveilla että se sieltä sillon tulee :D. Supistelua on ollut muttei mitään merkkejä siitä että tää täältä haluis vielä ulos oikeesti. Kakarat :D mikään ei koskaan ole hyvin ;).

Vauva on neuvolan mukaan jo lähtökantimissa eli pää kuulemma johonkin yläaukeaan? kiinnittynyt eikä kauheasti liikuskele sieltä ja laskeutunut myöskin mukavasti. Neuvolan täti sanoi äitiyskorttia katsottaessa että kohta loppuu tila kesken eli nyt on hyvä hetki vauvalle tulla ;). Mun neuvolantäti on kyllä aivan ihana, luonteva ja ymmärtää jopa vitsin päälle. Koitettiin yhdessä jopa komentaa että nyt pikku-Lusse (lucifer :D) voisit evakuoitua jo.

Selkä on tosi koetuksella ja häpyluuhun painaa kun vauva on jo alhaalla. Oon turvoksissa ku litran pullataikina, mikä ei siis mitenkään varmasti liity tähän mässäilun määrään eihän?... Ja olo on sellanen ketutus maximus mutta jaksan silti hymyillä :). Valitan lähinnä siitä ilosta että on varaa valittaa... Auton ajaminen ei kauheen hyvin enää sitten luonnistukkaan ja eilen kun kävin ihanan ystävän luona kahvittelemassa niin herranjestas että olikin kotiin vaikeeta päästä ajamaan. Supistus keskellä motaria, kaikki raskaana olleet voi kuvitella... Kävely on tyyliltään pingviini mille mun miekkonen jaksaa joka päivä nauraa ja jaksaa se sitä myös imitoida, kiitti kulta noita muistoja me sit vaalitaan ;).

Kaipa tää täältä vielä joku kaunis päivä :D. Mutta ei kannata istua koneen ääressä oottamassa hienoja vauvauutisia, niitä tuskin vielä kuuluu vaikka itse niin toivoisinkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.